Chopin, Buñuel & jag

Först och främst Grattis till mig som fyller år idag. Tack!

Sen funderar jag på i vilken utsträckning jag är i gott sällskap. Jämnårig med Claudia Hiersche och Hakan Yakin väcker ju inte direkt samhörighetskänslor som svällar över. Däremot hatten av för några personer som liksom jag har min födelsedag just idag, och som dessutom är värda att lyfta av hatten för …

Musikskaparen Frederic Chopin

Surrealisten och kreatören Luis Buñuel

President George Washington får klara sig utan filmklipp.

Så … grattis som sagt.

2 svar på ”Chopin, Buñuel & jag

  1. Katarina säger:

    Men Grattis. Visserligen någon dag försent, men så blir det ibland. Själv delar jag födelsedag med Oprah Winfrey, Birger Schlaug och Emanuel Swedenborg. Det är inte så illa det heller.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.