Ny mötesplats i Vårby gård: Arena 143 är här!

LÖRDAG 16 FEB

Jag hade häromdagen nöjet att besöka det nya kontorshotellet och mötesplatsen för entreprenörer Arena 143, mitt i Vårby gårds centrum med nära till det mesta. Om du känner någon företagare som behöver nånstans att vara så finns här en ny möjlighet! Adressen är Vårby Allé 18.

De fina satellitbilderna som pryder väggarna väcker en del tankar och är riktigt fina. På den här bilden ser man verkligen också hur nära Vårby gård ligger både vägar och tunnelbana.

arena143_2

Vi vet sedan tidigare att människor i Vårby är intresserade av att starta företag. I en undersökning som gjordes var det just i Vårby som det största intresset fanns i hela Huddinge kommun! Här kan Arena 143 både bli en mötesplats och en ny möjlighet för de som vill starta företag.

Fastighetsägaren Balder har tillsammans med andra skapat den här nya mötesplatsen som kan bli ett riktigt lyft för hela Vårby gårds centrum. Nedan Thomas Oredsson som nu finns på plats på Arena 143 för Balder.

arena143_1

Rummen (som är sju kontorsrum samt 16 andra arbetsplatser i kontorslandskap) har fått namn av Vårbytraktens historiska namn, som syns på just den här väggkartan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.