Säkerheten främst

SÖNDAG 29 MAJ

Jag läser precis om bilarna som inatt har brunnit i Skogås och jag hoppas att alla som vet något eller som har sett något också tar kontakt med Polisen så snart som möjligt. Jag rörde mig själv i området ett par timmar innan det inträffade och får fundera på om jag har sett något märkligt. Alla som bor i området bör fundera över detta och ta sitt medborgaransvar, samt förstås hålla ett extra öga på vad som händer i Skogås. Det kanske är dags att ha fler vakande ögon ute på helgkvällarna i Skogås?

Hela raden bilar på parkeringsplatsen har såvitt jag kunde se idag blivit förstörda. Det motsvarar en kapitalförstöring av stora mått, samtidigt som det förstås förorenar miljön.

Jag hoppas verkligen att de drabbade har försäkring på sina bilar och att det snarast klarnar vilka de skyldiga till denna meningslösa skadegörelse är.

2 svar på ”Säkerheten främst

 1. Bengt säger:

  För det första släpper en (1) bilbrand ut lika mycket miljöskadliga ämnen som 10.000 bilar gör på 1 år som kör 2000 mil.

  Om ingenting biter på politiskt korrekta medborgare eller ofrivilligt indoktrinerade, så kanske kraftigt höjda bilförsäkrings premier kan bidra till att förstå vad importen av våldsverkare har för betydelse för samhällsutvecklingen och ekonomi.

  Svara
  1. Christian säger:

   Bengt, du kan få förklara vad du menar, har du kunskap i det här fallet som vi andra inte har, import av vad?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.