Igår när vi kommunalråd träffades satte vi betyg på hur bra vår sommar har varit. Det är något vi brukar göra och som börjar bli en tradition. 4,3 blev snittet på en gammaldags femgradig skala, och mitt eget betyg låg däromkring.

Våra tvillingtjejer fyllde ett år precis innan sommaren och det har varit härligt att se dem vara nyfikna på allt, stoppa det mesta i munnen och i alla fall börja fundera på att börja gå. Det senare har de väntat med in i det sista, båda två. Vilket är rätt skönt.

sommar2014_1

Det har blivit både bad och fiske i sommar, i den ordningen. För att tillgodose inte bara småtjejernas utan även min tredje dotters önskemål har det blivit mycket bad. Fiske bada några fåtal gånger, men då med havsabborre som resultat!

sommar2014_2

Det händer fortfarande att jag och min fru tar miste på vem som är vem av våra enäggstvillingar. De har varit olika till sättet dock sen ganska tidigt, men de utvecklas ju hela tiden! Svårt att hinna med, och jag tar kameran till hjälp för att dokumentera ett och annat ögonblick. Småbarnstiden kommer ju aldrig igen, och jag önskar att alla fick möjligheten att uppleva föräldraskapet så här. Oavsett vem man är eller vad man har.

En annan sak som har präglat sommaren har varit vår flytt till Sörskogen. Det har varit många möbler att montera, och många varma dagar att fundera på vad man ska med trädgården till. Det ger väl sig med tiden. Det här är en del av den – någon som har tips om vad man ska göra?

flytt4

Hoppas att ni andra också har haft en riktigt härlig sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.