Tack för stödet i Huddinges kommunval!

ONSDAG 29 SEP

Det är fantastiskt roligt att se att jag har fått tillräckligt många personröster för att bli personvald in i kommunfullmäktige i Huddinge. Jag fick ju förtroendet att toppa Centerpartiets kommunlista men det är alltid extra roligt att bli inkryssad. Tack till alla som satte ett kryss för mig och välkomna att hålla en tät dialog med mig under hela mandatperioden!

Det ska bli spännande att se vilken majoritet som kommer att styra Huddinge de kommande åren – hoppas att Centerpartiet kommer vara en del av den majoriteten. Det är också roligt att se att Centerpartiet i våra nära kommuner Stockholm och Haninge och Nacka också har ökat! Vi har ett viktigt uppdrag framöver och det är jag övertygad om att vi kommer att klara av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.