Utsedd till en av de främsta skolmatspolitikerna!

Idag har jag äran att bli utsedd till en av landets sex främsta skolmatspolitiker i Magasin Måltid, stort tack för det säger jag. Det heter att jag ”håller mig långt framme i skolmatsfrågor” och det här inspirerar mig och Centerpartiet i Huddinge till att jobba ännu hårdare framöver!

Pressmeddelande

Några viktiga saker för att få god och bra skolmat:

– Att alla skolor i Huddinge ska ha tillagningskök för att laga från grunden
– Att kompetensutveckla personalen för bättre planering och styrning av matlagningen
– Att lyfta fram goda exempel och jämföra skolorna emellan
– Att laga från grunden utan halvfabrikat och med nyttiga råvaror
– Att aktivt främja lokala råvaror i upphandlingar

Jag blev uppmärksammad av detta av skolmatsrestaurangkocken Michael Bäckman i Flemingsberg, Huddinge, som numera är ett känt namn landet runt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.