166 inlägg senare

NYÅRSAFTON 31 DEC 2012

Tack alla ni som på ett eller annat sätt har följt bloggen under 2012! Jag fortsätter med nya krafter efter en vilopaus nu under helgerna.

Inte mindre än 166 blogginlägg har det blivit under det här året. Ett år som har inneburit att jag i min roll som kommunalråd med ansvar för brottsförebyggande frågor har synts mer än tidigare. Jag är väldigt glad att vi under året har formerat en enad politisk front mot kriminella gäng, som till exempel den här artikeln i Vårt Huddinge beskriver. Mycket arbete återstår men det känns bra att Huddinge kommun utvecklar denna del av det brottsförebyggande arbetet.

Dock sker nästan allt politiskt arbete i det tysta, men inte för att vi förtroendevalda vill ha det så utan för att det för det mesta inte är medialt intressant.

Däremot är jag alltid beredd att ta ett snack med dig som invånare, så hör gärna av dig när helst andan faller på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.