Huddinge Enterprize – Kändismord på Balingsholm

SÖNDAG 29 APRIL

I fredags genomförde Arena Huddinge sin årliga Huddinge EnterprizeBalingsholm och stämningen var på topp när företagare (och några politiker) formerade inte mindre än 20 lag för att tävla mot varandra. Utmaningen? Att lösa en mordgåta!

Metamorfo var anlitade för att genomföra övningen och gjorde det med bravur. Inte mindre än fem misstänkta presenterades senare  middagen och varje lag fick i uppgift att peka ut mördaren samt motiv och mordvapen.

Det blev inte sämre av att just mitt lag – med namnet Beck – var det enda som prickade in lösningen.

Här är några bilder som Lars-Göran Sander har tagit på mig när jag av Metamorfos John Maxe får priser till laget samt ett skjutvapen (!) för eget bruk.

På tal om Lars-Göran Sander ja, han som tog bilderna alltså och snällt låtit mig använda dem här. Han fick under kvällen priset Årets Nyföretagare i sin roll som ledare för Abergon som effektiviserar andra företags energianvändning – verkligen ett pris som ligger i tiden. Grattis till Lars-Göran!

Andra priser var bland annat Årets Företagare som blev Lars Holmqvist, Dispirator och Handlingskraftspriset till Annika R Malmberg. Grattis till er också!

1 svar på ”Huddinge Enterprize – Kändismord på Balingsholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.