Huddinge tredje bäst på tillgänglighet i regionen

Vårt enträgna arbete i Huddinge med tillgänglighet börjar ge resultat, åtminstone i Humanas årliga ranking. Nu är vi trea i länet vilket är ett kliv framåt, som jag gläds åt.

Som ansvarigt kommunalråd för tillgängligheten vet jag att vi jobbar på mycket i det tysta med förbättringar av den fysiska miljön för våra invånare. Detta gynnar särskilt människor med funktionsnedsättningar, men det man inte tänker på så ofta är att dessa ”nedsättningar” också kan vara tillfälliga.

Som i mitt eget fall just nu med en tvillingbarnvagn som tar rejält med plats! Så här såg det ut igår när jag skulle ta mig runt på T-centralen, inte lätt för oss med barnvagn att ta oss runt i kollektivtrafiken då. Båda hissarna var trasiga samtidigt:

tillganglighet_centralen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.