I Sundbyberg och kampanjar

Häromdagen var jag i Sundbyberg och kampanjade som riksdagskandidat. Jag fick många bra frågor om såväl miljö och trygghet, de områden som jag är mest engagerad i. Ett ämne som kom upp var höjningen av polislönerna som nu blir av, och vad det betyder för polisens arbete. Själv tror jag på att förstärka den lokala polisens förmåga – och löner just. Läs mer om mina idéer här.

Det är ganska många som jag möter som inte har bestämt sig vad de ska rösta på. Ett svar jag brukar ge är att Centerpartiet är ett bra alternativ för den som både vill satsa miljövänligt och göra det enklare att anställa och driva företag. Utifrån det brukar vi alltid få bra samtal om antingen då miljö eller jobb.

christian_sundbyberg

I Sundbyberg jobbar Centerpartiet bland annat för att en gata i centrala Sundbyberg ska bli gågata, och att skapa trevligare och grönare stadsmiljöer. Jag tror det är viktigt att se att alla kommuner i vårt län har olika förutsättningar. Sundbyberg är spännadne eftersom kommunen växer så snabbt, medans andra kommuner i länet har en något lägre befolkningsökning. Det ställer olika krav på såväl kommunal service som på vad dialogen med människor på gatan måste handla om.

christian_sundbyberg2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.