Nu delas posten ut i Flemingsberg igen

Nu har vi fått till en förändring i Flemingsberg! Tillsammans med Posten har vi från Huddinge kommun lyckats nå en lösning så att invånarna får den samhällsservice de har rätt till.

Läs artikeln i Mitti-tidningen

Artikel i lokaltidningen Studentreportrarna

Det är omkring 1300 hushåll som i över ett år har fått en begränsad postutdelning. För sex veckor sedan stoppades dessutom utdelningen ut helt. Jag har själv sett, när jag hämtade ut ett paket på Sjödalsvägen, hur Flemingsbergsbor stått i kö en vardag halv tio på förmiddagen. Inte nödvändigtvis för att hämta post utan för att få veta OM de har någon post.

2 svar på ”Nu delas posten ut i Flemingsberg igen

 1. Gunnar säger:

  Då kanske glassbilen får vara ifred oxå.
  Men småglinen är ju 15 i år så då kanske det händer nåt? Det är ju inte så att de är okända. På tiden att de lär sig vanligt hyfs!

  Svara
  1. christian säger:

   Hej Gunnar, de sociala insatsgrupperna innebär olika åtgärder för olika ungdomar, syftet är att de ska lämna den kriminella livsstilen. Det kan då bli fråga om placeringar på annan ort, om det skulle visa sig behövas. Samtidigt tror jag på ett närmare samarbete mellan lokala aktörer särskilt fastighetsägare, för ett starkare trygghetsarbete.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.