Stolt över att vara den mest företagarvänliga politikern i Huddinge

I valet pratas det mycket nu om att satsa pengar. Men var kommer pengarna ifrån, vem är det som skapar jobb och därmed skatteintäkter för att finansiera välfärden? I själva verket, vem är det som skapar förutsättningarna för att investera i skola och vård?

Småföretagen skapar idag fyra av fem jobb (räknat upp till 50 anställda), det är alltså där jobbutvecklingen sker. Politiker skapar alltså inga jobb. Men det spelar ändå roll vad vi politiker tycker och tänker om företagarna.

Därför är det riktigt, riktigt roligt att jag själv blev utsedd till Huddinges mest företagarvänliga politiker detta år, vilket följande fina diplom är ett bevis på. Det pryder självklart en fin plats på jobbet!

christianottosson_foretagarvanligapolitikern

Jag menar att trygghetsfrågorna som jag driver det här valet i allra högsta grad är viktigt för alla företagare. Schyssta villkor och frånvaro av organiserad brottslighet skapar inte bara trygghet för enskilda, utan även jordmånen för småföretag. Trygghet och demokrati är den bästa grogrunden för att fler jobb ska växa fram.

Kolla in Centerpartiets idéer för företagande i Huddinge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.