Streeetbasket i Vårby gård när sommarjobbsprojektet avslutades

Många glada miner vad det idag när Tillsammans för Vårby, sommarjobbsprojektet där Huddinge kommun samarbetar med inte mindre än tre fastighetsbolag (Huge, Balder och Graflunds) hade avslutning. Och detta firades inte bara med fint väder och hamburgare utan även streetbasket. Jag var själv där idag och kämpade tillsammans med fritidsgårdens personal på Vårbybadet och vi tog oss ända till final!

Här en bild som jag bara måste låna eftersom det framställer mig själv i ett härligt moment. Bilden från Tillsammans för Vårby, de övriga har jag tagit själv.

varby_streetbasket

varby_streetbasket

En särskild eloge till alla ungdomar som entusiastiskt deltog och spelade. Extra kul också att Brandförsvaret deltog och kämpade tillsammans med ungdomarna – en viktig insats som skapar bra relationer till invånarna i Vårby gård. Tummen upp för brandkillarna!

varby_streetbasket2

Jag tror att den här typen av aktiviteter i samverkan gör skillnad. Och den stora insatsen här handlar ju om att erbjuda ungdomar en möjlighet till sommarjobb, och det vet jag efter några års engagemang för Vårby att det finns efterfrågan på.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.