Billström (M) borde se värden, inte pengar

MÅNDAG 21 NOV

Idag skriver mina partikollegor Abir Al-Sahlani och Stina Bengtsson, båda Centerpartiet alltså, på SvD om hur minister Billström (M) förhalar och försvårar frågan om rätt till vård för papperslösa. Det är inte alls bra eftersom frågan i grunden gäller alla människors lika värde och att vård är något som inte ska nekas någon i vårt land. Abir och Stina skriver:

Utredarens uppdrag var inte att ta reda på om papperslösa skulle få rätt till vård, utan hur en sådan tillgång till vård skulle se ut. Därför var det inte heller naturligt att lägga tyngdpunkten på de kostnadsberäkningar som Tobias Billström efterlyser. För oss känns dock Moderaternas agerande mer som en dimridå. De vill inte att papperslösa ska få rätt till vård och därför drar de nu hela ärendet i långbänk.

4 svar på ”Billström (M) borde se värden, inte pengar

 1. Per säger:

  Hur skall den här möjligheten utformas? Ska vem som helst kunna få vård utan att ens behöva legitimera sig?

  Svara
 2. erik h säger:

  Har verkligen börjat inse att centern är framtidens parti. Nybyggarlandet med öppna gränser och gratis väfärd åt alla. Jag menar, kan det misslyckas på nåt sett?

  Hurra hurra hurra hurra..

  Svara
  1. Christian säger:

   Hej Erik ja det kan vara krävande att vara framtidens parti, vilket du har insett vilket är roligt. Du är välkommen med i gänget!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.