Lokal polis: en viktig del i min riksdagskampanj

Trogna följare av den här bloggen vet att en mer lokal polis tillhör mina kärnfrågor som jag har jobbat med på olika sätt. Både som kommunalråd i Huddinge kommun sedan 2010 och som kandidat nu till Riksdagen.

Därför har jag nu ett debattinlägg som just handlar om detta, om hur Polissamordningen måste ta folks oro för en frånvarande polis på allvar.

lokal_polis_mittihuddinge_140722_christianottosson

Och det finns ju saker som man kan göra här, och vi som deltog i diskussionen i Almedalen har nu fått höra att Polissamordningen har höga ambitioner (jag hade ett inlägg om diskussionen och sedan ett pressmeddelande)

Ambitioner är bra – för min del vill jag gärna vara en av dem som trycker på för att förverkliga detta.

Gärna som riksdagsledamot – läs mer om min kampanj här

1 svar på ”Lokal polis: en viktig del i min riksdagskampanj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.