Lundell på Cirkus – kritik mot avknoppningar

Igår var det dags för Ulf Lundell att inta scenen på Cirkus, liksom ikväll igen. Ståplatserna var dock sittplatser eftersom de hade glömt att ta bort stolarna från mitten, men allt eftersom kom ändå publiken igång rejält.

En hel del nya låtar men Oh la la jag vill ha dig var kanske den som fick störst gensvar hos publiken, en riktigt gammal klassiker alltså. Som vanligt delade Uffe ut en del politiska smällkarameller i låtpauserna och som Allianspolitiker får man sig en hel del indirekt kritik. Det var det värt den här gången, liksom tidigare.

uffe_cirkus_130730

Särskilt uppmärksammade Ulf de avknoppningar som har gjorts i Stockholm på senare år, med låten Mitt ansikte + låtsnack, och just i den frågan är det lätt att hålla med honom. Jag har skrivit om det bland annat här. Det var inte ett ansvarsfullt sätt att hantera skattebetalarnas pengar, sen tog det tyvärr flera år för många Allianspolitiker att inse detta. Centerpartiet i Stockholms län var dock först ut (såvitt jag vet) med en kritisk rapport redan 2008.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.