Positivt med positiva kickar

LÖRDAG 16 OKT

Om du inte har kikat in Positiva kicken så gör gärna det – det är en påminnelse om hur viktigt det är att försöka tänka positivt och det är Stig Wiklunds hemsida. Jag försökte själv tänka på det under kvällens tennismatch i Haninge Tennis och det gick skapligt – 4-4 i första set och 5-3 i andra (vi spelar 25 min/set).

Det är väldigt lätt att i en tennismatch fastna i det som inte fungerar så bra – alltid är det ju något! Antingen är det serven som inte stämmer eller så är det servereturerna som går i nät. Antingen saknas kondition för att hinna upp bollarna eller så missar man att fokusera vid nät. Och så där är det ju med det mesta här i livet, eller hur?

Tennis ball

Ska man minnas bollen som går ut eller den som gick in? (Foto: gregoirevdb)

Jag har under de senaste dagarna fått möjlighet att lyssna på Stig Wiklund och det är spännande hur tänkvärt och meningsfullt det kan vara att höra så mycket självklarheter!

– Det spelar ingen roll om man är en världsstjärna eller en helt vanlig kille eller tjej. Vi sliter alla med tvivel och negativa känslor och negativa tankar, säger Stig Wiklund (DN-artikel).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.