(S) valfuskar även i Huddinge

TORSDAG 9 SEP

Nej nu får det vara nog! Sossarna klampar in i vallokaler på flera håll i vår kommun och ”hjälper” väljare att rösta. Det får mig att tänka på mina år som biståndsarbetare i Guatemala och det är inte en smickrande jämförande för varken Socialdemokraterna eller för Huddinge. Särskilt nya svenskar (invandrare) behöver få opartisk information och sossarnas ”röstskola” är definitivt inte det utan ett sätt lura människor att rösta på (S).

Huddinge kan bättre! Rösta istället på ett ärligt alternativ – rösta på Centerpartiet för ett företagsamt, ärligt och barnvänligt Huddinge.

Magnus Andersson, Albin Ring Broman.

2 svar på ”(S) valfuskar även i Huddinge

    1. Christian säger:

      Ja det är trist. Och inget ont om Guatemala, jag har många fina minnen därifrån men i det här fallet är det riktigt illa att kunna göra direkta kopplingar till hur politiker där ibland manipulerar folk i röstningstider. Jag vill inte att Huddinge år 2010 ska falla ner till samma nivå – låt oss hoppas att det som har hänt nu i Huddinge är ett lågvattenmärke som kan få upp ögonen på fler, och att rösträknarna fortsätter att vara noga och principfasta. Se även Örebrofilmen (S): http://www.youtube.com/watch?v=uPqjwaV11Oc

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.