SvDs partikompass pekar rätt

Rättning efter bland annat Albins påpekanden: även om jag fick centerstatus finns fortfarande brister med kompassen. Jag föreslår att SvD lägger ner hela projektet om de inte har kompetens nog att hjälpa läsarna med sitt val av parti!

——

Svenska Dagbladets partikompass har fått mycket kritik men har nu justerats och flera kan nu konstatera att den verkar fungera som den bör. Jag skrev ju tidigare om hur dålig den var men nu är slutresultatet från partikompassen för mig egen del mycket rimligare. Sen är det ju så att urvalet av frågor styr resultatet; jag tycker exempelvis att det var förvånansvärt få frågor om miljön bland de totalt 26 frågorna.

2 svar på ”SvDs partikompass pekar rätt

    1. Christian säger:

      Suck, jag inser att du har rätt. Dessutom verkar väl Centerpartiets poängsättning vad gäller EMU vara fel – såvitt jag vet är C för en utredning av EMU, inte för ett medlemskap!

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.