Annie Lööf vill ge en C-vitamininjektion

Uppdatering 25 FEB

Jag noterar att mötet i Maramö nu är i full gång!

Vad gäller dagens förtroendesiffror för partiledarna så konstaterar jag att Annie Lööf har behållt sina siffror från i höstas, trots att DN och andra medier har gjort sitt bästa för att gräva upp meningsskiljaktigheter inom partiet. Det bådar gott.

———-

SÖNDAG 24 FEB

Oavsett resultatet av mötet i Maramö har Annie Lööf visat att hon inte räds att utmana de strukturer som finns omkring henne. Alliansledarnas besök i hennes småländska hembygd är ett tecken på hur Centerpartiet redan från början har inspirerat och värnat Alliansen.

Annie Lööf

Centerpartiets partiledare Annie Lööf tog ett initiativ i sitt sommartal i Almedalen i somras, för att skapa ”Alliansen 2.0”. Det gjorde hon för att ge Alliansen en injektion som den sannerligen behöver. Jag noterar förresten att google ger 137 000 träffar på Maramö, något som det säkert inte gjorde för ett år sedan. Som någon sa: ”skönt att partiledarna nån gång är ute på landsbygden”.

Media: Expressen, SvD, DN ledare, SvD igen, Expressen igen, Aftonbladet, Expressen om partiledarstöd, Löfven i Expressen, Expressen igen, Melin i Aftonbladet, Aftonbladet igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.