”Bandidos kan vräkas tidigast i september”

Den här veckan skriver Mitti Huddinge om förseningen av Hovrättens dom i fallet med Bandidosvillan (på Häradsvägen i Snättringe, centrala Huddinge) där jag för Huddinge kommuns räkning uttalar mig. Som politiker bör man förstås avhålla sig från att kritisera rättsskipningen och jag gör det denna gång också,men man kan fråga sig om det är rimligt att det tar över ett år. Särskilt som vi redan i februari vunnit målet i hyresnämnden. Jag beklagar verkligen att den här processen ska ta över ett år för Huddinge kommun att avsluta.

Nu kommer förhandlingar att ske i början av september, och det är den nya informationen som är utgångspunkten för artikeln. Jag tycker det är roligt att fastighetsägarföreningens ordförande Lars Lehman också får uttala sig, eftersom det är grannarna som i första hand drabbas.

Som ansvarigt kommunalråd kommer jag att fortsätta att göra vad jag kan för att etableringen av Bandidos MC ska försvinna från Huddinge kommun.

mitti130611_bandidosvillan_christianottosson

Om du vill läsa mer om Bandidosvillan är tråden här på bloggen förmodligen bland det mest kompletta du kan hitta på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.