Bra start på 2014 – Bandidos lämnar kommunen

Det här året fick precis den början för Huddinge kommun som jag och många andra har jobbat för en längre tid nu – Bandidos MC lämnar vår kommun!

Det är nu två år sedan Bandidos MC kom över ett hyreskontrakt i denna villa i Snättringe i centrala Huddinge, och reaktionerna från grannarna lät då inte vänta på sig. Mina tankar går nu till stora delar till samma grannar som nu äntligen kan få nya grannar i området, och känna en större trygghet.

Läs vad Mitt i Huddinge har skrivit om detta från 2012 och framåt, eller varför inte nu senast hos Centerpartiet i Huddinge.

Jag är glad över att vårt arbete nu har gett resultat. Här hittar du mina samlade blogginlägg om detta.

Nu gäller det att ytterligare vässa arbetet mot organiserad brottslighet, såväl i Huddinge som i övriga landet. Här passar jag på att klippa in en artikel jag hade nyligen i tidningen Vårt Huddinge som handlar om förebyggande trygghetsarbete (klicka för större bild):christianottosson_trygghet_debatt_varthuddinge_2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.