Seminarium om trästaden Kungens kurva 9 nov

ONSDAG 14 NOV
Som många har sett genomförde Centerpartiet tillsammans med Stadsliv AB och TMF, trä- och möbelföretagens branschorganisation, ett seminarium den 9 nov om ett koncept för ny trästad i Huddinge. Här kommer lite bilder från denna dag!

Jerker Söderlind från Stadsliv AB har varit med och jobbat fram bilderna för bostadskonceptet, och Centerpartiet har varit det parti som har stöttat i processen. Gustaf Edgren från TMF berättade på seminariet om träbyggandets fördelar och det är något som vi i Centerpartiet tror väldigt mycket på. Att bo naturnära är något väldigt bra för hälsan, och det skulle bli resultatet om fler visade sitt intresse för att bygga naturnära.

Jag tror jag talar för många av deltagarna när jag säger att Jerkers vision och sätt att presentera dom här träbostäderna och mångfalden som det är tänkt att de olika träbyggnadsföretagen tillsammans ska bilda inom vårt koncept ”Nybyggarland” är väldigt spännande. Det är ett djärvt koncept med många fördelar, inte minst att skapa ett tryggare och mer levande Kungens kurva.

Vad tycker du?

1 svar på ”Seminarium om trästaden Kungens kurva 9 nov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.