Sommartalet: En giftfri vardag står på Centerpartiets agenda

”Det håller inte att lämna en springnota till kommande generationer” konstaterade Annie Lööf i dagens sommartal i Rosendals trädgård. Det var en uppföljning av beskedet i Almedalen tidigare i somras när Centerpartiet gjorde tydligt att vissa kemikalier måste fasas ut, samt föreslog en skatteväxling på just kemikalier för att främja giftfria ämnen.

Läs även: DN om Centerpartiets förslag att slopa andra sjuklöneveckan, SvD om att Centerpartiet sätter företagen i fokus, Expressen om hur Annie kritiserade Stefan Löfvén eller intervju med Annie. Även KG Bergström var där.

rosendals_sommartal_2013_1

Ett annat besked från Annie Lööf var att fördubbla stödet som företag får när de tar sig an en lärling från 30.000 till 60.000 kronor. ”Jag vill se ett riktigt lärlingssystem” sa Annie.

rosendals_sommartal_2013_2

2 svar på ”Sommartalet: En giftfri vardag står på Centerpartiets agenda

 1. Sven Tycker säger:

  Den intressanta frågan är om Annie Lööf överlever en valförlust även om hon verkar börja inse att det marknadsliberala högerstickspåret är just det, ett stickspår för Centerpartiet.

  Svara
  1. christian säger:

   Tack för synpunkten Sven, en valförlust kan vara tuff för vilken partiledare som helst, det beror ju förstås på hur illa det i så fall går. Men inom Centerpartiet är vi i och för sig ganska härdade sen tidigare vad gäller opinionssiffror. Personligen tror jag det vänder något i opinionen i höst.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.