Sverigedemokraterna slår knut på sig själva i Huddinge

TISDAG 17 MAJ

Idag fick jag ett utskick från Sverigedemokraterna (SD) i brevlådan och Martin Nigals, tidigare ordförande för Drevvikenpartiet, uttalar sig varför han har valt att bli medlem i SD. Han har tidigare sagt att SD inte alls är främlingsfientliga och säger sig nu vara imponerad av SD:s riktlinjer för kommunpolitiken. Spännande minst sagt, särskilt som det via deras hemsida är mycket svårt att få någon klarhet i vilka frågor de driver lokalt.

Nigals säger att vi tar in får många invandrare från ”kulturellt avvikande länder”, en omskrivning förmodligen för människor som är för annorlunda jämfört med Nigals som har sitt ursprung på närmare håll. På andra sidan av flygbladet säger samtidigt SD att invandringen ska kraftigt begränsas och det ska bli lättare att utvisa människor. Jag vill gärna påminna läsaren också om hur Arnold Boström, SD-ledare i Huddinge, i kommunfullmäktige tidigare i år försökte förklara varför invandrare som är läkare och sjuksköterskor inte behövs i Sverige. Det lyckades han väl inte riktigt med, kan man säga.

Sverige och Huddinge behöver fler människor som vill bidra och som har andra erfarenheter än enbart från Sverige. Detta ställer höga krav på att flyktingmottagning, SFI mm fungerar, men i en alltmer globaliserad värld är det snarast mer invandring som behövs.

1 svar på ”Sverigedemokraterna slår knut på sig själva i Huddinge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.