Vald till gruppledare för ett grönt & företagsamt Huddinge

Jag vill rikta ett stort TACK till medlemmarna i Centerpartiet i Huddinge för att ha gett mig förtroendet att vara gruppledare för partiet från och med idag. Vid kvällens årsmöte valdes jag enhälligt till gruppledare samt förstanamn på valsedeln till kommunfullmäktige.

Huddinge är idag Stockholms läns näst största kommun med snart 100 000 invånare. Med devisen Kunskapsstaden visar kommunen att här finns en unik koncentration av högkvalitativ undervisning och forskning, spännande företag samt en vård av hög kvalitet. I kommunen finns bland annat nio naturreservat som utgör en dryg tredjedel av ytan, och om ni t ex gillar god mat kan ni spana in och lära av Annerstaskolan som just nu är i final i Skolmatsgastro som avgörs 20 april.

Bland mina centerkollegor på listan finns Gunilla Pettersson (2), Bengt Nylander (3) och Margareta Hedström (4).

Centerpartiet ska vara en garant för att skapa ett bättre företagsklimat, en grönare och renare kommun och ett samhälle som tar till vara på varje människas egna förmåga.På resan fram till valdagen den 19 september ska jag göra mitt för att visa hur Centerpartiet ska vara ett varmt och spännande parti som är öppet för Huddinges alla olika människor med olika erfarenheter från olika kulturer och livsöden.

Välkommen till Huddingecentern – Alliansens gröna röst.

Det är nu dags för Centerpartiet att synas i Huddinge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.