Välkommet besked av Maud

FREDAG 17 JUNI

Maud Olofsson meddelar idag att hon avgår som partiledare för mitt parti, Centerpartiet. Det är en milstolpe i partiets historia och det första jag kommer att tänka på är Mauds stora insats för att förnya Centerpartiet som ett liberalt, grönt parti. Det är också i den riktningen som jag, och många med mig, nu hoppas att partiet fortsätter att gå.

Maud har, precis som Johan och Magnus skriver, varit en ledare som har gått före och banat väg för ett Centerparti som känns relevant. Jag hoppas nu att vi får en öppen nomineringsprocess, då är mycket vunnet.

Jag tror och hoppas att Aftonbladets Lena Melin får rätt i att detta blir en nytändning för Centerpartiet, och tar dagens Skopmätning med 5.5 % för (C) som ett gott tecken i tiden.

1 svar på ”Välkommet besked av Maud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.