Mitt saftande och syltande i Dagens Samhälle

Den här veckan har Dagens Samhälle, tidningen för kommunsverige och beslutsfattare, på sidan 31 snappat upp att jag med mina gröna fingrar nyligen har ”saftat och syltat”. På temat Skördefest skriver de att alltfler svenskar kokar sin egen sylt och undrar hur många förtroendevalda som gör detsamma.

Dagens samhälle med Christian Ottosson

Min egen skörd till saft och gelé har jag odlingslotten i Skogås att tacka för. Den stadsnära odlingen har framtiden för sig tror jag och det är härligt att kunna slå upp ett glas egen svartvinbärssaft till kvällen efter uträttat dagsverke!

Och nu ska jag väl inte vara sämre än att jag låter mina kollegor i Huddingepolitiken få smaka på samma medicin? Jag får ta med mig en saftflaska till kommunhuset helt klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.