Nu är Bandidosvillan såld

Nu har vi politiker i Huddinge kommun tagit det sista beslutet i affären med Bandidosvillan. Vid kommunstyrelsens möte den 20 okt beslutade vi sälja fastigheten till en privatperson. Du kan läsa mer om ärendet här.

Det här är inlägg nummer 30 om Bandidosvillan på den här bloggen. Det arbete som jag har fått leda mot Bandidos etablering började i februari 2012 och har involverat många personer i kommunen. Även fastighetsägarföreningen och grannar har varit engagerade, och polisen självklart.

Det var ett ganska lätt beslut att sälja villan, eftersom vi till slut inte såg någon väg framåt gällande de andra tankar vi har haft, att antingen göra studentbostäder av villan eller används den för kommunalt ändamål. Det sistnämnda har bedömts vara för dyrt.

Huddinge kommun var en trygg kommun före etableringen och vi är det fortsatt. Den oro som många grannar har känt är dock lätt att förstå, och jag vill understryka att arbetet mot de kriminella gängen går vidare. Inom kort planerar vi att besluta om den nya strategiska handlingsplanen mot organiserad brottslighet, den första i sitt slag i Huddinge kommun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.