Dags för vaccinering? Please wait.

Så var det det här med likvärdig vård i hela landet.

I dessa influensatider undrar man ju onekligen NÄR man kan få möjlighet att vaccinera sig. Jag noterar att om jag hade bott i ett annat landsting så hade min vaccinering möjligen redan varit inom räckhåll eller åtminstone så hade jag vetat när i tid jag kunde planera in vaccineringen.

Swine Flu H1N1 virus influenza 2.0

Foto: hitthatswitch

Uppsala startar nu på måndag för barn och deras föräldrar (!) medans vi här i hufvudstaden får – suck – invänta mer information.

Om man bor i Skåneregionen får man i alla fall en hint om att det är mitten av november som gäller för allmänheten och i Västra Götalandsregionen är det i och för sig lika dåligt med information som här.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *