Öppna upp politiska partierna

TORSDAG 25 NOV

Ja det finns många anledningar att önska detta, inte minst ur rekryteringsaspekt är det viktigt att det finns en mångfald inom våra politiska partier. Men nu var det inte det som saken gällde …
… utan diskussionen om partiernas redovisning av ekonomiska bidrag. Det borde vara en självklarhet att alla partierna öppet redovisade detta men tyvärr är så inte fallet. Det har känts bra att Centerpartiet driver frågan om öppenhet men jag konstaterar samtidigt i denna stund att vi inte har nått ända fram. I alla fall inte ännu, men jag misstänker att diskussionerna fortgår inom regeringen. Sverige är ibland inte alls så öppet som vi kanske tror.

2 svar på ”Öppna upp politiska partierna

  1. frekar06 säger:

    Det var väl snällt uttryckt att påstå att ni inte kommit hela vägen fram. Det ni lyckades med att göra den senaste tiden är närmast otroligt faktiskt. Först säger ni att ni är för öppna partibidrag. Sen kommer ni in i Konstitutionsutskottet och röstar mot det som är Centerns egen politik och som ni fram tills idag stod bakom vad jag kan förstå. Tala om att göra en fullständig kovändning på en femöring!

    /Frekar06

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.